from €265,00 €235,00
Ερευνα

Εξαήμερη πολυήμερη εκδρομή στα λουτρά πόζαρ <Έληξε>

Λουτρά Πόζαρ, Aridaia, Greece
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

35 άτομα

Γλώσσες

___

[vc_row][vc_column][vc_tta_tabs style=”modern” active_section=”1″][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fas fa-euro-sign” add_icon=”true” title=”Τιμοκατάλογος Early Booking” tab_id=”1593154856084-89324d73-ff2e”][vc_column_text]Σε δίκλινο & Tρίκλινο δωμάτιο: 235,00€ 

Μονόκλινο δωμάτιο δωμάτιο: 310,00€   [/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tabs][vc_column_text]

Εξαήμερη πολυήμερη εκδρομή στα λουτρά πόζαρ
Εξαήμερη πολυήμερη εκδρομή στα λουτρά πόζαρ Εξαήμερη πολυήμερη εκδρομή στα λουτρά πόζαρ

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Δείτε περισσότερα

Καλύτερες στιγμές

  • Μέρη που θα επισκεφθούμε: Λουτρά πόζαρ - Έδεσσα - Νάουσα - Παναγία Σουμελά
  • Μια ξεκούραστη εκδρομή με real πρόγραμμα
  • Εξαήμερη εκδρομή μόνο για λουτροθεραπεία καθημερινά στα Λουτρά Πόζαρ

1 Ημέρα
1 Ημέρα

Αναχώρηση 07.00 π.μ από τα γραφεία μας, για ΛΑΜΙΑ οπού θα έχουμε στάση για καφέ.
Στη συνέχεια τις διαδρομής μας θα κάνουμε αλλή μια στάση στο ύψος του κορινού για να γευματίσουμε.
Μέτα από το γεύμα μας θα συνεχίσουμε για τα Λουτρά πόζαρ, οπού μόλις φτάσουμε θα πάμε στο ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση, και στη συνέχεια για τα ξακουστά Λουτρά (Λουτρακίου).
Βρίσκονται στην Επαρχία Αλμωπίας, βορειοδυτικά της Αριδαίας, στο νομό Πέλλας.
Απλώνονται στους πρόποδες του όρους Καϊμάκτσαλαν, λίγα χλμ. από τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα.
Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή.
Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους.
Επισκέπτες καταφθάνουν στα Λουτρά από κάθε γωνιά της Ελλάδας είτε για να δεχθούν τις ευεργετικές ιδιότητες των ιαματικών νερών (θεραπευτικών - χαλαρωτικών, λουτρών.
Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μπάνιο μας. επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και Διανυκτέρευση.

2 Ημέρα
2 Ημέρα

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τα ξακουστά Λουτρά Πόζαρ ελεύθερο χρόνο για μπάνιο τις ευεργετικές ιδιότητες , μεσημεριανό γεύμα στο καταπράσινο περιβάλλον.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο ξεκούραση.
Το απόγευμα θα αναχωρήσουμε για την Έδεσσα θα επισκεφθούμε το Πάρκο των Καταρρακτών για να δούμε τα υπέροχους καταρράκτες και για να βγάλουμε αναμνηστικές φωτογραφίες.
Σε μια καταπράσινη τοποθεσία με υπέροχη θέα, στα βορειοανατολικά της πόλης, έχει διαμορφωθεί ένα υπέροχο πάρκο γεμάτο ψηλά πλατάνια και ανθισμένα παρτέρια.
Εδώ, ο Μεγάλος Καταρράκτης ή Κάρανος, ο μεγαλύτερος στον ελλαδικό χώρο, μετά από «ελεύθερη πτώση» 70 μέτρων, σκορπίζει τα νερά του με δύναμη και ορμή, δημιουργώντας ένα πυκνό νοτισμένο σύννεφο. Πίσω από την τεράστια υδάτινη κουρτίνα υπάρχει ένα ειδικά διαμορφωμένο μπαλκονάκι από΄ όπου μπορείτε να απολαύσετε με ασφάλεια το επιβλητικό θέαμα αλλά και τη θέα στον εύφορο μακεδονικό κάμπο ελεύθερο χρόνο για καφέ η ποτό.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και Διανυκτέρευση.

3 Ημέρα
3 Ημέρα

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για τα ξακουστά Λουτρά Πόζαρ. Θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για μπάνιο για τις ευεργετικές ιδιότητες , μεσημεριανό γεύμα στο καταπράσινο περιβάλλον.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και Δείπνο.
Προαιρετική έξοδο για την πόλη της Αριδαίας με τα πολλά εστιατόρια μπαράκια καφετέριες.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο για Διανυκτέρευση.

4 Ημέρα
4 Ημέρα

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τα ξακουστά Λουτρά Πόζαρ οπού θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για μπάνιο για τις ευεργετικές ιδιότητες , μεσημεριανό γεύμα στο καταπράσινο περιβάλλον.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και Δείπνο Διανυκτέρευση.

5 Ημέρα
5 Ημέρα

Μετά το πρωινό μας θα έχουμε αναχώρηση για ΒΕΡΟΙΑ, για την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ οπού θα έχουμε επίσκεψη, για Προσκύνημα στη θαυματουργή εικόνα της παναγίας.
Στη συνέχεια για ΒΕΡΓΙΝΑ, ένα χωριό με παγκόσμια φήμη χάρη στα λαμπρά ανασκαφικά ευρήματα που έφερε στο φως ο καθηγητής Ανδρόνικος- επίσκεψη στο Μουσείο.
συνεχίζουμε για ΝΑΟΥΣΑ στο καταπράσινο πάρκο του ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ ένας επίγειος παράδεισος με αιωνόβια πλατάνια και τις πηγές του ποταμού Αραπιτσα παραμονή στην όμορφη τοποθεσία περιήγηση γεύμα.
Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και δείπνο - Διανυκτέρευση. (όποιος επιθυμεί μπορεί να παραμείνει και στα λουτρά)

6 Ημέρα
6 Ημέρα

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για τα ξακουστά Λουτρά Πόζαρ (Λουτρακίου) θα ελεύθερο χρόνο να γευτούμε τις ευεργετικές ιδιότητες.
Τέλος μετά από μια εξαήμερη ξεκούραστη εκδρομή με το Massalia travel θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις στη διαδρομή, για φαγητό και καφέ, άφιξη το βράδυ.

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελή και κλιματιζόμενα πούλμαν
  • 5 Οι διαν/σεις στο hotel paradosiako 3*
  • 5 πρωινά σε ελεύθερο μπουφέ
  • 5 Δείπνα
  • Συνοδό του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φόρος διαμονής του ξενοδοχείου
  • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
  • Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα προαιρετικά

Τοποθεσία περιήγησης

Λουτρά Πόζαρ, Aridaia, Greece

Πώς μπορώ να κάνω κράτηση στην συγκεκριμένη με εκδρομή?
Πολύ εύκολα κάνεις κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα μας , γράφοντας τα απαραίτητα στοιχεία που ζητάει. Μπορείς όμως για να μην ταλαιπώρησε να μας καλέσεις στο 2106001810 ή 2294088440 και ένας από τους εκπροσώπους του γραφείου μας θα σε εξυπηρέτηση εύκολα και γρήγορα.
Από που γίνονται οι Αναχωρήσεις ?
Οι αναχωρήσεις γίνονται από τα γραφεία μας στο Χαλάνδρι και Αρτέμιδα, και από Αθήνα από το σημείο μετρό Ομόνοιας.
Θα υπάρχει συνοδός σε όλοι την διάρκεια τις εκδρομής?
Ναι για ότι θελήσετε.
Σε πιο ξενοδοχείο μένουμε?
Το ξενοδοχείο μας είναι το paradosiako hotel , οπού απέχει 1,5 χιλ. από τα λουτρά πόζαε.
Μόλις 13 χιλ. από την πόλη της Αριδαίας βρίσκονται ιαματικές πηγές του Λουτρακίου ή αλλιώς πηγές Πόζαρ.
Υπάρχουν 6 κύριες πηγές ιαματικών νερών, που πηγάζουν μέσα από πετρώματα και βράχους που βγαίνουν από τα έγκατα της γης. Η θερμοκρασία του ορίζεται στους 37°C και χαρακτηρίζεται σωτήριο από πολλούς καθώς θεραπεύει πολλές ασθένειες και είναι κατάλληλο για λουτροθεραπεία και ποσιμοθεραπεία.
Τα νερά του Πόζαρ ενδείκνυνται για Ρευματοπάθειες, Αρθροπάθειες, Ισχιαλγίες, Βρογχίτιδες, Νευρικές - Δερματολογικές - Γυναικολογικές Παθήσεις, Παθήσεις Κυκλοφορικού και Αναπνευστικού συστήματος.
Στο υδροθεραπευτήριο υπάρχουν τέσσερις εσωτερικές ομαδικές πισίνες διαστάσεων 4μ × 2,5μ. και 50 ατομικοί λουτήρες. Για τους τολμηρούς λειτουργεί και εξωτερική πισίνα. Οι εγκαταστάσεις των λουτρών είναι άρτια εξοπλισμένες. Οι πισίνες έχουν διαμορφωθεί σαν ένα σύγχρονο spa.
Τα ιαματικα λουτρά Πόζαρ αποτελούν πόλο έλξης όχι μόνο για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας αλλά και για τους νέους. Κέντρα αναζωογόνησης και ανανέωσης, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας.
Ο επισκέπτης μπορεί να συνδυάσει τα λουτρά και με υπαίθριες δραστηριότητες, όπως αναρρίχηση, πεζοπορία, rafting και σκι στο χιονοδρομικό κέντρο του Καϊμακτσαλάν. Απο εκεί ξεκινά και το φαράγγι του Λουτρακίου μήκους 33χμλ, ακολουθώντας την ροή του ποταμιού.
Μην παραλείψετε μία επίσκεψη στο πρώτο σπηλαιολογικό πάρκο της Ελλάδας. Ένα σύμπλεγμα 15 σπηλαίων ανακαλύφτηκε το 1989 με πλούσια ευρήματα, όπως απολιθώματα κοραλλίων, πρωτόγωνα εργαλεία και λιθογραφίες.

Κριτικές

0/5
Δεν έχει αξιολογηθεί
Βασισμένο στο 0 κριτική
Εξοχος
0
Πολύ καλά
0
Μέση τιμή
0
Φτωχός
0
Τρομερός
0
Εμφάνιση 1 - 0 από 0 συνολικά

Γράψτε μια κριτική

- €30,00
από €265,00 €235,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]`

Δικτυακός τόπος

www,massaliatours.gr