from €210,00
Ερευνα

Εκδρομή Χριστούγεννα Βόλο Πήλιο Μαγικό πάρκο Πινόκιο Μύλος των Ξωτικών Τρίκαλα

Βόλος
Δεν έχει αξιολογηθεί
Διάρκεια

Ημερομηνία Αναχώρησης: 24-26/12/24 & 31/12 - 2/1/25

Τύπος ξενάγησης

Συγκεκριμένη ξενάγηση

Μέγεθος ομάδας

50 άτομα

Γλώσσες

Ελληνικά

  • ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
  • ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  • KΡΑΤΗΣΕΙΣ/ΠΛΗΡΩΜΕΣ
  • ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 
210€ 149€ 279€

 

Tηλέφωνα Κρατήσεων: 2294088440 – 6984024541
Για κρατήσεις θέσεων μπορείτε να περάσετε και από το γραφείο μας:
Λ.Αρτέμιδας 49, Aρτέμιδα Αττικής

Γίνονται με προκαταβολή 40%  της εκδρομής για να κατοχυρωθούν οι θέσεις.
3 μέρες πριν γίνεται η εξόφληση της εκδρομής.
Ακυρώσεις μετά τις 5/12 τα χρήματα δεν μεταφέρονται σε άλλη εκδρομή και δεν επιστρέφονται τα χρήματα.

Eurobank Iban: GR11 0260 6310 0005 1020 0586 566
Εθνική Τράπεζα Iban:GR 0901101780000017800734588
Δικαιούχος: ΑΓΓΕΛΕΑ Ν – ΑΓΓΕΛΕΑ Δ ΟΕ.
Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε πληρωμή από άλλη τράπεζα η επιβάρυνσή σας είναι  +4€

Ως Αιτιολογία στην κατάθεση σημειώνεται το επίθετο σας και τον προορισμό δηλαδή: (ΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΒΟΛΟΣ)

Όταν ολοκληρώνετε την κατάθεση σας εάν είναι εφικτό μας αποστέλλεται το αποδεικτικό στο
e-mail: [email protected]

Όλοι οι συμμετέχοντες των εκδρομών μας θα ενημερωθούν τηλεφωνικός η θα λάβουν εγγράφως sms με αναλυτικές πληροφορίες της αναχώρησης του πακέτου τους 1 ημέρα πριν την εκδρομή.

Καλύτερες στιγμές

  • ΒΟΛΟΣ
  • ΠΗΛΙΟ
  • ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ''ΞΩΤΙΚΩΝ''
  • ΤΡΙΚΑΛΑ

1ΜΕΡΑ: (ΑΘΗΝΑ - ΒΟΛΟΣ)

Αναχωρούμε από το γραφείο μας 06:50 & Ομόνοια 08:000 με ενδιάμεση στάση στην ευρήτερη περιοχή της Λαμίας όπου θα κάνουμε την πρώτη μας στάση για καφέ. Συνεχίζουμε από τις ακτές του Μαλιακού κόλπου και φθάνουμε στο Βόλο το βουνό των Κενταύρων όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μεσημεριανό γεύμα (έξοδα ατομικά) σε ένα από τα γραφικά ταβερνάκια του γνωστά ως ΄΄τσιπουράδικα’’. Στη πόλη του Βόλου θα έχετε ελεύθερο χρόνο να περιηγηθείτε στα γραφικά στενά του και να θαυμάσετε τα όμορφα αξιοθέατα του προτού κατευθυνθούμε προς το ξενοδοχείο μας για τακτοποίηση και ξεκούραση. Το απογευματάκι σας συνιστούμε να κάνετε μια βόλτα στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο του Πινόκιο που βρίσκεται στην Πλατεία Πανεπιστημίου και έχει μεταμορφωθεί σε ένα μικρόκοσμο των περιπετειών του Φανταστικού ήρωα της disney. Οι επισκέπτες θα μπαίνουν σε μια παραμυθένια χριστουγεννιάτικη χώρα και θα ζουν την καθημερινότητα των κατοίκων της μέσα από μία μαγική εμπειρία.. Επιπλέον στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου θα ανακαλύψετε ένα μαγικό Χριστουγεννιάτικο Κόσμο για μικρούς και μεγάλους με παιχνίδια, χρώματα, μουσικές, λιχουδιές και πολλή αστερόσκονη. Ένα Παγοδρόμιο υπόσχεται να κλέψει την παράσταση εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους που θα επιδείξουν τις πιρουέτες τους στον πάγο. Τέλος σας περιμένουμε για το Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν δείπνο με συνοδεία μουσικής. Διανυκτέρευση.

2ΜΕΡΑ:(BOΛΟΣ - ΠΟΡΤΑΡΙΑ - ΜΑΚΡΥΝΙΤΣΑ)

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την Πορταριά. Είναι ένα αρχοντικό χωριό του Πηλίου με τα πλατάνια, τα μονοπάτια και τα τρεχούμενα νερά. Συνδυάζοντας βουνό και θάλασσα αποτελώντας ένα από τα πρώτα τουριστικά θέρετρα της χώρας. Όπου θα πραγματοποιήσουμε τη πρώτη μας στάση για καφεδάκι. Έπειτα θα συνεχίσουμε για το ‘μπαλκόνι’ του Πηλίου τη γραφική Μακρινίτσα και το μυθικό βουνό των Κενταύρων. Εκεί θα γνωρίσουμε την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, τη λαϊκή τέχνη και θα περπατήσουμε στα γραφικά καλντερίμια. Όπου θα κάνουμε στάση για το μεσημεριανό μας φαγητό (ατομικά έξοδα) στις παραδοσιακές ταβέρνες με τις περίφημες σούβλες. Έπειτα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο όπου θα έχετε ελεύθερο χρόνο να επισκεφθείτε την πόλη και να χαρείτε στο ξενοδοχείο μας την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και να απολαύσετε τη βραδιά των φαναριών. Μια μαγευτική βραδιά σας περιμένει, ο ουρανός θα γεμίσει μικρά φωτάκια 7.000 φαναράκια για την ακρίβεια απελευθερώνονται αναμμένα στον ουρανό ταυτόχρονα, δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αισθητικά αποτέλεσμα. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3ΜΕΡΑ:( TΡΙΚΑΛΑ ''ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ'' - ΑΘΗΝΑ)

Μετά το πρωινό μας, Συνεχίζουμε για την πόλη των Τρικάλων, μια πόλη πρότυπο για την Ελλάδα και η πατρίδα του γιατρού της αρχαιότητας, Ασκληπιού, ο Ληθαίος ποταμός που την διασχίζει την κάνει πραγματικά μοναδική. Θα καταλήξουμε στον μαγευτικό Μύλο των Ξωτικών.Ο Μύλος των Ξωτικών είναι το μεγαλύτερο θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας, για μικρούς και μεγάλους στην πόλη των Τρικάλων. Κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα μας "ταξιδέψουν' σε έναν άλλο κόσμο, μαγικό και παραμυθένιο, με πολλές δράσεις και δραστηριότητες. Η είσοδος του είναι ελεύθερη για να περιηγηθούμε με τα βαγόνια του κόσμου, στο σπίτι του Άι Βασίλη και στο παραμυθόσπιτο των Ξωτικών. Αφού απολαύσουμε το πάρκο, θα γευματίσουμε στην πόλη των Τρικάλων. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ.

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν της εταιρίας μας
  • 2 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Park Hotel 4* μέσα στο ΚΕΝΤΡΟ του Βόλου
  • 2 Πρωινά σε μπουφέ στο ξενοδοχείο
  • 2 δείπνα με το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και μουσική dj
  • Περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
  • ΦΠΑ
  • Εισιτήρια σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία
  • Ποτά - αναψυκτικά
  • Ότι αναφέρετε ως προαιρετικό
  • Ο φόρος διαμονής όπου καταβάλετε στο ξενοδοχείο 1,5€ με 2€ την ημέρα το δωμάτιο

Ελληνικά

Τοποθεσία περιήγησης

Βόλος
από €210,00

Ερευνα

Πληροφορίες Επικοινωνία

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

[email protected]

Δικτυακός τόπος

www.massaliatours.gr

Τηλέφωνο

6984024541

Μπορεί επίσης να σας αρέσει